Horecanieuws voor horecaondernemers

Meest gekozen aanvullende (tandarts)verzekeringen in de horeca

medewerkers-horeca.jpg Onze zorgspecialisten krijgen veel vragen over het afsluiten van aanvullende (tandarts)verzekering(en) in de horeca. Ben je ook benieuwd naar de meest gekozen aanvullende verzekeringen binnen de horeca? We hebben een overzicht gemaakt per verzekeraar binnen het KHN Collectief, zodat je hier meer inzicht krijgt: lees verder

5 tips om jouw verzuim(kosten) onder controle te houden

verzuim-khn.JPG Voldoende personeel vinden is in deze tijd erg lastig. Ook al heb je de bezetting op orde, dan is het nog steeds een uitdaging om vervanging te regelen bij een zieke medewerker en zit je met dubbele kosten. Daarom geven we je enkele tips om de verzuim(kosten) te beperken! lees verder

Klantverhaal 55DEGREES: de overstap kwam net op tijd!

55 degrees sfeerimpressie.jpg Drie dagen na de opening brak er brand uit in de horecazaak van Xiang Tran. “Dankzij KHN Verzekeringen kon ik een week later weer open. Het was een hele geruststelling dat ik goed verzekerd ben”, zegt de eigenaar van 55DEGREES. lees verder

Een eigen broodjeszaak beginnen; wat zijn de kosten?

kosten broodjeszaak beginnen.jpg Wanneer je een eigen broodjeszaak wil beginnen, wil je goed op de hoogte zijn van de kosten die je kunt verwachten en is het prettig om te weten waar je rekening mee moet houden. In dit artikel vertellen we je er alles over. lees verder

Een broodjeszaak beginnen, waar houd ik rekening mee?

Broodjeszaak beginnen.jpg Wat heb je nodig wanneer je een broodjeszaak wil beginnen? En waar moet je rekening mee houden? Wij geven antwoord op de veelgestelde vragen van startende horecaondernemers. lees verder

Een eigen restaurant beginnen; wat zijn de kosten?

kosten eigen restaurant.jpg Als je een eigen restaurant wil beginnen, dan wil je goed voorbereid zijn op alle kosten die je kunt verwachten. We hebben een overzicht gemaakt van de kosten die je kunt verwachten voor je horecapand, goederen, inventaris, personeel en overige kosten. lees verder

Een snackbar overnemen, waar let ik op?

Snackbar overnemen.jpg Denk je er over om een snackbar over te nemen? Dan komen er al snel veel vragen op je af! Neem je alles over? Hoe weet je of alles op orde is en waar moet je op letten? Wij geven je graag tips en advies, zodat je weet waar je rekening mee moet houden als je een snackbar wil overnemen. lees verder

Eigen restaurant beginnen, waar moet ik rekening mee houden?

eigen-restaurant-beginnen.jpg Welke vergunningen en verzekeringen heb je nodig als je een eigen restaurant begint? En wat zijn de kosten om een eigen restaurant te openen? In dit artikel lees je waar je rekening mee moet houden, voordat je jouw eigen restaurant begint. lees verder

Risico's bij het bezorgen van maaltijden in de horeca

bezorgen in de horeca.jpg Bezorg je maaltijden of wil je maaltijden gaan bezorgen? Waar moet je dan rekening mee houden? We hebben onze tips en adviezen voor je op een rijtje gezet, zodat je weet waar je op moet letten bij het bezorgen van maaltijden. lees verder

Keuring van een elektrische installatie in horeca; waar let ik op?

Elektrische keuring horeca.jpg In de praktijk blijkt dat niet alle horecaondernemers voldoende op de hoogte zijn van de (nieuwe) eisen van de elektrotechnische keuringen. We geven antwoord op de meest gestelde vragen rondom de keuring van de elektrische installatie van je horecazaak. lees verder
Schade-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Schade melden

Contact-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Contact opnemen

MijnOmgeving-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Mijn omgeving

Scroll naar boven