Horecanieuws voor horecaondernemers

Een eigen broodjeszaak beginnen; wat zijn de kosten?

kosten broodjeszaak beginnen.jpg Wanneer je een eigen broodjeszaak wil beginnen, wil je goed op de hoogte zijn van de kosten die je kunt verwachten en is het prettig om te weten waar je rekening mee moet houden. In dit artikel vertellen we je er alles over. lees verder

Een broodjeszaak beginnen, waar houd ik rekening mee?

Broodjeszaak beginnen.jpg Wat heb je nodig wanneer je een broodjeszaak wil beginnen? En waar moet je rekening mee houden? Wij geven antwoord op de veelgestelde vragen van startende horecaondernemers. lees verder

Een eigen restaurant beginnen; wat zijn de kosten?

kosten eigen restaurant.jpg Als je een eigen restaurant wil beginnen, dan wil je goed voorbereid zijn op alle kosten die je kunt verwachten. We hebben een overzicht gemaakt van de kosten die je kunt verwachten voor je horecapand, goederen, inventaris, personeel en overige kosten. lees verder

Een snackbar overnemen, waar let ik op?

Snackbar overnemen.jpg Als je er over denkt om een snackbar over te nemen, dan komen er al snel veel vragen op je af! Neem je alles over? Hoe weet je of alles op orde is en waar moet je op letten? Wij geven je graag tips en advies, zodat je weet waar je rekening mee moet houden als je een snackbar wil overnemen. lees verder

Eigen restaurant beginnen, waar moet ik rekening mee houden?

eigen-restaurant-beginnen.jpg Welke vergunningen en verzekeringen heb je nodig als je een eigen restaurant begint? En wat zijn de kosten om een eigen restaurant te openen? In dit artikel lees je waar je rekening mee moet houden, voordat je jouw eigen restaurant begint. lees verder

Risico's bij het bezorgen van maaltijden in de horeca

bezorgen in de horeca.jpg Bezorg je maaltijden of wil je maaltijden gaan bezorgen? Waar moet je dan rekening mee houden? We hebben onze tips en adviezen voor je op een rijtje gezet, zodat je weet waar je op moet letten bij het bezorgen van maaltijden. lees verder

Keuring van een elektrische installatie in horeca; waar let ik op?

Elektrische keuring horeca.jpg In de praktijk blijkt dat niet alle horecaondernemers voldoende op de hoogte zijn van de (nieuwe) eisen van de elektrotechnische keuringen. We geven antwoord op de meest gestelde vragen rondom de keuring van de elektrische installatie van je horecazaak. lees verder
Schade-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Schade melden

Contact-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Contact opnemen

MijnOmgeving-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Mijn omgeving

Scroll naar boven