Horecanieuws voor horecaondernemers

5 tips om jouw verzuim(kosten) onder controle te houden

verzuim-khn.JPG Als horecaondernemer is het je ongetwijfeld niet ontgaan: de arbeidsmarkt is gespannen. Waren er in het eerste kwartaal van 2021 nog 44 horecavacatures per 1000 banen, in hetzelfde kwartaal van dit jaar waren dat er al 112 (bron: CBS). Een flink verschil, waarbij je moet concurreren met andere werkgevers om het beste personeel binnen te halen. En wat als je personeel ziek wordt? Dan kan het zijn dat je op zoek moet naar tijdelijke vervanging en zit je met dubbele kosten. Om je te helpen, geeft KHN Verzekeringen tips om het verzuim van jouw personeel onder controle te houden. lees verder

'De overstap naar KHN Verzekeringen kwam voor mijn bedrijf nét op tijd'

Xiang Tran (2).jpg Drie dagen na de opening brak er brand uit in de horecazaak van Xiang Tran. “Dankzij KHN Verzekeringen kon ik een week later weer open. Het was een hele geruststelling dat ik goed verzekerd ben”, zegt de eigenaar van 55DEGREES. lees verder

Een eigen broodjeszaak beginnen; wat zijn de kosten?

kosten broodjeszaak beginnen.jpg Wanneer je een eigen broodjeszaak wil beginnen, wil je goed op de hoogte zijn van de kosten die je kunt verwachten en is het prettig om te weten waar je rekening mee moet houden. In dit artikel vertellen we je er alles over. lees verder

Een broodjeszaak beginnen, waar houd ik rekening mee?

Broodjeszaak beginnen.jpg Wat heb je nodig wanneer je een broodjeszaak wil beginnen? En waar moet je rekening mee houden? Wij geven antwoord op de veelgestelde vragen van startende horecaondernemers. lees verder

Een eigen restaurant beginnen; wat zijn de kosten?

kosten eigen restaurant.jpg Als je een eigen restaurant wil beginnen, dan wil je goed voorbereid zijn op alle kosten die je kunt verwachten. We hebben een overzicht gemaakt van de kosten die je kunt verwachten voor je horecapand, goederen, inventaris, personeel en overige kosten. lees verder

Een snackbar overnemen, waar let ik op?

Snackbar overnemen.jpg Als je er over denkt om een snackbar over te nemen, dan komen er al snel veel vragen op je af! Neem je alles over? Hoe weet je of alles op orde is en waar moet je op letten? Wij geven je graag tips en advies, zodat je weet waar je rekening mee moet houden als je een snackbar wil overnemen. lees verder

Eigen restaurant beginnen, waar moet ik rekening mee houden?

eigen-restaurant-beginnen.jpg Welke vergunningen en verzekeringen heb je nodig als je een eigen restaurant begint? En wat zijn de kosten om een eigen restaurant te openen? In dit artikel lees je waar je rekening mee moet houden, voordat je jouw eigen restaurant begint. lees verder
Schade-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Schade melden

Contact-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Contact opnemen

MijnOmgeving-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Mijn omgeving

Scroll naar boven