Veel horecaondernemers ervaren het als zwaar en oneerlijk, dat ze rondom zieke medewerkers dezelfde verplichtingen en kosten hebben als grote werkgevers. Mkb'ers in de horeca hebben geen aparte HR-afdeling, minder re-integratiemogelijkheden, loondoorbetalingskosten wegen zwaarder en ze hebben minder ervaring bij het begeleiden van langdurige zieke medewerkers.
Binnen de horeca is er daarom veel behoefte aan een verzuim-ontzorg-oplossing speciaal voor horecaondernemers! Het doel is om kleine(re) werkgevers maximaal te ontzorgen bij het re-integratieproces en het eigen verzuim van het horecabedrijf minder zwaar te laten meetellen in de premie.
Binnen de horeca is er daarom veel behoefte aan een verzuim-ontzorg-oplossing speciaal voor horecaondernemers! Het doel is om kleine(re) werkgevers maximaal te ontzorgen bij het re-integratieproces en het eigen verzuim van het horecabedrijf minder zwaar te laten meetellen in de premie.
Het verzuim-ontzorg-pakket is daarom speciaal ontwikkeld voor horecaondernemers. Het pakket bestaat uit:
Onze verzuimspecialisten geven je graag een gratis persoonlijk advies over wat het beste bij jouw horecabedrijf past. Bel ons gerust op 010 - 288 49 59 of vraag een offerte aan dan sturen we je zo snel mogelijk een persoonlijk aanbod.
Het verzuim-ontzorgpakket is speciaal ontwikkeld om horecaondernemers maximaal te ontzorgen.
Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer