Heb je horecapersoneel in dienst? Dan is het belangrijk om goed na te denken over welke risico's je wilt verzekeren voor je horecabedrijf.
Ziekteverzuim
Zieke medewerkers in de horeca, hebben een enorme impact op de bezetting en de kosten van ziekteverzuim kunnen daarnaast erg hoog oplopen. We bieden diverse verzuimoplossingen aan voor je horecabedrijf om de risico's van ziekteverzuim zoveel mogelijk te beperken en/of te voorkomen.
Ongevallen
We weten dat het lastig is om aan goed personeel te komen in de horeca. Wil je een aantrekkelijk horecabedrijf zijn voor je (nieuwe) werknemers, dan kun je een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde aanbieden in de vorm van een ongevallenverzekering of werknemersschadeverzekering.
Zorgverzekeringen
Daarnaast kun je je werknemers en hun gezinsleden kosteloos laten profiteren van korting op hun zorgverzekering, als je zelf lid bent van de KHN.
Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer