Heb ik een milieuschadeverzekering nodig voor mijn horecabedrijf?
Schade aan het milieu kan ontstaan na een brand. Vervuild bluswater kan in de natuur komen. Of erger, er zijn resten asbest door een brand vrijgekomen welke onmiddellijk opgeruimd moeten worden. Veroorzaakt je horecabedrijf milieuvervuiling? Dan kunnen de saneringskosten hoog oplopen. Deze kosten kun je verzekeren met een milieuschadeverzekering.
Overlast van geur, geluid of afvalwater zijn de meest voorkomende soorten overlast die horecabedrijven veroorzaken. Zorg voor een goede afzuiging om overlast van stank te voorkomen, probeer zoveel mogelijk deuren en ramen gesloten te houden voor geluidoverlast en zorg voor de nodige hygiënemaatregelen om vervuild afvalwater te voorkomen.
Waar kunnen we je mee helpen?
Ieder horecabedrijf is uniek! We adviseren je daarom graag en bekijken samen welke dekkingen het beste bij je horecabedrijf passen in een persoonlijk adviesgesprek.