Koffiemachine

Horecanieuws voor horecaondernemers

Medewerkers horeca

Meest gekozen aanvullende (tandarts)verzekeringen in de horeca

Onze zorgspecialisten krijgen veel vragen over het afsluiten van aanvullende (tandarts)verzekering(en) in de horeca. Ben je ook benieuwd naar de meest gekozen aanvullende verzekeringen binnen de horeca? We hebben een overzicht gemaakt per verzekeraar binnen het KHN Collectief, zodat je hier meer inzicht krijgt:

Verzuim khn

5 tips om jouw verzuim(kosten) onder controle te houden

Voldoende personeel vinden is in deze tijd erg lastig. Ook al heb je de bezetting op orde, dan is het nog steeds een uitdaging om vervanging te regelen bij een zieke medewerker en zit je met dubbele kosten. Daarom geven we je enkele tips om de verzuim(kosten) te beperken!

Kosten+eigen+restaurant

Een eigen restaurant beginnen; wat zijn de kosten?

Als je een eigen restaurant wil beginnen, dan wil je goed voorbereid zijn op alle kosten die je kunt verwachten. We hebben een overzicht gemaakt van de kosten die je kunt verwachten voor je horecapand, goederen, inventaris, personeel en overige kosten.

Snackbar+overnemen

Een snackbar overnemen, waar let ik op?

Denk je er over om een snackbar over te nemen? Dan komen er al snel veel vragen op je af! Neem je alles over? Hoe weet je of alles op orde is en waar moet je op letten? Wij geven je graag tips en advies, zodat je weet waar je rekening mee moet houden als je een snackbar wil overnemen.

Schade footer icon khn verzekeringen

Schade melden

Contact footer icon khn verzekeringen

Contact opnemen

Mijnomgeving footer icon khn verzekeringen

Mijn omgeving

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten