Open menu

KHN Verzekeringen

Wij helpen je graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 78.

Over ons

Ons team
Jouw adviseurs bij KHN Verzekeringen zetten zich in om je zo goed mogelijk te adviseren over verzekeringen die speciaal zijn samengesteld voor ondernemers in de horecabranche. Je kunt een afspraak met ze maken om jouw verzekeringsportefeuille door te nemen en te bekijken hoeveel je kunt besparen. Ons team werkt al jaren in de verzekeringsbranche en heeft veel ervaring met het verzekeren van de diverse risico's die binnen de horecabranche spelen.

Over KHN Verzekeringen
KHN Verzekeringen is opgezet in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland met als doel kwalitatief goede verzekeringen te bieden tegen een zeer scherpe premie. Je kunt terecht bij één dienst waar verzekeringsspecialisten je te woord staan voor al jouw verzekeringsvragen.

Inventarisatie en preventie
Wij bieden onze klanten gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Jouw keuze
Samen met jou inventariseren wij wat de risico’s zijn en jij kiest welke risico’s je wilt verzekeren. Hierbij geven wij adviezen over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij jouw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij bieden het beste product bij jouw keuze.

Schouten Zekerheid
KHN Verzekeringen is onderdeel van Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid treedt op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren. 

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van haar dienstverlening.

Contactgegevens

T:  010 - 288 49 78
E:  info@khnverzekeringen.nl 

Frank AKer

Adviseur 

Peter Bak

Adviseur 

Tim van der Loop

Adviseur 

Esther van de Polder

Adviseur 

Hans Jacobs

Adviseur 

Dennis Woudenberg

Adviseur 

Peter de Vries

Adviseur