Welke verzekeringen heb je nodig voor een snackbar?

Heb je een eigen snackbar of ben je er klaar voor om je eigen snackbar te beginnen? We hebben de belangrijkste verzekeringen voor je op een rijtje gezet. De volgende vragen worden veel gesteld door horecaondernemers met een snackbar: welke verzekeringen heb ik echt nodig en welke verzekeringen zijn verstandig om te hebben? 

Belangrijkste verzekeringen voor een snackbar ››

Persoonlijk advies

Onze adviseurs kijken graag samen met jou, welke verzekeringen het beste bij je snackbar passen tijdens een vrijblijvend gesprek. Wil je een afspraak maken ››

Verzekeringen voor een snackbar

aansprakelijkheid-khn-verzekeringen.svg

Aansprakelijkheid

Medewerkers die onder werktijd gewond raken of gasten die tijdens hun bezoek aan je broodjeszaak schade oplopen kunnen jou aansprakelijk stellen. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd tegen een eventuele schadeclaim en dat geldt ook voor een claim tegen je personeel.

Lees meer ››
bedrijfsschade-khn-verzekeringen.svg

Bedrijfsschade

Een schade kan leiden tot sterk verminderde inkomsten. Maar je vaste lasten, zoals huur, (energie)rekeningen en personeelskosten, lopen meestal gewoon door. Een bedrijfsschadeverzekering voorziet in een uitkering om het financiële verlies na schade te compenseren.

Lees meer ››
Inventaris-khn-verzekeringen.svg

Goederen en inventaris 

In de keuken van je broodjeszaak staat kostbare apparatuur, het meubilair binnen en op je terras is veel geld waard. Ook de waarde van je voorraad is wellicht aanzienlijk. Na een brand, waterschade of diefstal heb je vaak niet de financiële middelen om kapotte of verdwenen spullen direct te vervangen. Een goederen- en inventarisverzekering verzekert de schade.

Lees meer ››
horecapand gekocht-khn-verzekeringen.svg

Horecapand gekocht

Is het pand waarin je broodjeszaak is gevestigd jouw eigendom? Een gebouwenverzekering verzekert je voor schade aan het pand als gevolg van brand en ander van buiten komend onheil. Met deze verzekering ben je verzekerd voor schade aan je bedrijfspand. Denk hierbij aan schade die ontstaat door brand, water, inbraak of een aanrijding.

Lees meer ››
horecapand gehuurd-khn-verzekeringen.svg

Horecapand gehuurd

Heb je een pand gehuurd? Ga je het pand verbouwen of aanpassen zodat deze voldoet aan de wensen voor je nieuwe horecabedrijf? Dan kun je deze verbeteringen zoals een nieuwe vloer, keuken of bar verzekeren. Is het pand al door de vorige huurder of de eigenaar verbouwd, dan kun je de waarde van deze verbeteringen ook eenvoudig meeverzekeren.

Lees meer ››
milieuschade-khn-verzekeringen.svg

Milieuschade

Na een brand kan vervuild bluswater in het riool komen, er kunnen schadelijke stoffen vrijkomen of resten asbest moeten worden opgeruimd. Veroorzaakt jouw broodjeszaak milieuvervuiling, dan kun je aansprakelijk gesteld worden voor de saneringskosten. Die kunnen hoog oplopen, met een milieuschadeverzekering verzeker je die kosten.

Lees meer ››

Onze verzekeringspakketten voor de horeca

zekerheidspakket-khn-verzekeringen.svg

KHN Zekerheidspakket

Verzuimpakket-khn-verzekeringen.svg

Verzuimpakket

khn zekerheidsplan-khn-verzekeringen.svg

Voldoe je aan alle preventie-eisen?

Schade-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Schade melden

Contact-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Contact opnemen

MijnOmgeving-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Mijn omgeving

Scroll naar boven