Bescherming in je café

Je stopt je ziel en zaligheid in je café, maar criminelen hebben daar maling aan. Voor hen is je bedrijf een aantrekkelijk doelwit, want je café is makkelijk toegankelijk en je hebt vaak contant geld in kas. Ook de drankvoorraad maakt je café interessant voor overvallers en inbrekers, net als de aanwezige apparatuur.

Zelfs diefstal van geld of goederen door eigen personeel is niet helemaal uit te sluiten. Gelukkig kun je de risico's op een overval of inbraak wel verkleinen. Lees meer ››

Criminaliteit

De risico’s op het gebied van cybercriminaliteit nemen ook alleen maar toe. Vooral omdat we steeds meer gebruik maken van nieuwe technologieën zoals contactloos betalen, (reservering)systemen en een website. Zorg daarom dat je alert bent, het personeel traint en je café goed beschermt tegen (cyber)criminaliteit met onze preventiemaatregelen.

Verzekeringen

lege bar.jpg

boze klant cafe

Juridische conflicten

Conflicten zijn soms niet te vermijden. Denk hierbij aan een conflict met een werknemer over een arbeidsovereenkomst of met de leverancier van de drank die zijn afspraken niet nakomt.

Je hebt nu eenmaal te maken met veel verschillende partijen en daarmee ook met diverse contracten en belangen. Hierdoor heb je meer kans op juridisch conflict.

Verzekeringen

Schade-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Schade melden

Contact-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Contact opnemen

MijnOmgeving-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Mijn omgeving

Scroll naar boven