Bedrijfsschade in je café

Cafés hebben een verhoogd risico op schade als gevolg van brand, een gesprongen leiding of inbraak. De risico's op bedrijfsschade kun je voorkomen of beperken, maar helemaal uitsluiten is helaas niet mogelijk.

Gelukkig zijn er verschillende verzekeringen die (een deel van) de schade na calamiteiten vergoeden. Lees meer ››

bedrijfsschade-cafe-khn-verzekeringen.jpg

Brandschade

Veel cafés serveren meer dan alleen een goed glas bier, een portie bitterballen of een tosti. De inventaris van het café bestaat daarom niet slechts uit een bierpomp, enkele barkrukken en wat tafels en stoelen, maar ook uit allerlei (keuken)apparatuur. De kans op brand in de frituurpan of kortsluiting in het tosti-ijzer, de koelkast of magnetron is klein, maar aanwezig. En een klein brandje groeit al snel uit tot een fikse vuurzee, die je café gedeeltelijk of geheel in de as kan leggen. Hopelijk blijft dit onheil je bespaard, maar gelukkig kun je de kans op brand in je café wel verkleinen.

waterschade-cafe-khn-verzekeringen.jpg

Waterschade

In je café wordt gedronken uit schone glazen, gegeten van schone borden én doen mensen hun behoefte op een schoon toilet. Daarvoor is veel water nodig, want de leiding naar de tap spoel je iedere dag schoon, je vaatwasser draait overuren en je gebruikt emmers water om het toilet en je café schoon te houden. Dat doe je grondig en secuur, want een goede hygiëne vind je belangrijk. Maar gaat één van je apparaten stuk of schiet er een slang los, dan kan er forse waterschade ontstaan. Zeker als je café op dat moment gesloten is. De kans op waterschade kun je gelukkig wel beperken.

Bescherm je café goed tegen bedrijfsschade met de volgende verzekeringen

bedrijfsschade-khn-verzekeringen.svg

Bedrijfsschadeverzekering

Lees meer ››
Inventaris-khn-verzekeringen.svg

Goederen en inventaris

Lees meer ››
horecapand gekocht-khn-verzekeringen.svg

Gebouwenverzekering

Lees meer ››
horecapand gehuurd-khn-verzekeringen.svg

Huurdersbelangverzekering

Lees meer ››
Schade-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Schade melden

Contact-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Contact opnemen

MijnOmgeving-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Mijn omgeving

Scroll naar boven