Bedrijfsschade in je bowlingcentrum

Bowlingcentra kunnen te maken krijgen met bedrijfsschade als gevolg van brand, wateroverlast of technische mankementen. Een machinebreuk legt de banen stil, bij een keukenbrand blijven de tafels in het restaurant ongedekt en na een leidingbreuk kan je zaak onder water komen te staan.

Natuurlijk kun je de risico's op bedrijfsschade beperken, maar helemaal uitsluiten wordt lastig. Gelukkig bieden verzekeringen in verschillende situaties een uitkomst. Lees meer ››

bedrijfsschade-bowling-khn-verzekeringen.jpg

Brandschade

Behalve een aantal prachtige banen heeft jouw bowlingcentrum wellicht ook een restaurant om je bezoekers culinair te verwennen. Helaas breekt in vrijwel elk restaurant weleens een keukenbrandje uit in de frituurpan, op het (gas)fornuis of in andere apparatuur. En als je gasten aan tafel op de steengrill of in de fondue hun eigen gerechten bereiden, is de kans op brand ook groot. Zo'n brandje kan snel uitgroeien tot een fors vuur, waarmee de continuïteit van je bedrijf in gevaar komt. Gelukkig kun je het risico op brand in je bowlingcentrum verzekeren.

Verzekeringen

waterschade-bowling-khn-verzekeringen.jpg

Waterschade

In een bowlingcentrum wordt niet alleen met ballen gegooid, er wordt ook gekookt, gebakken, gegeten en gedronken. En dus moet af en toe de afwas worden gedaan. Misschien heb je aan één vaatwasmachine genoeg, wellicht heb je een professionele spoelkeuken. Is de vaatwasser lek of schiet er een slang los, dan kan er forse waterschade ontstaan.

Verzekeringen

machinebreuk-bowlingbaan.jpg

Machinebreuk

In je bowlingcentrum wordt dagelijks met ballen gegooid en hier komen de meeste klanten dan ook speciaal voor. Je bent daarom extra zuinig op je bowlingmachines en deze worden daarom ook dagelijks onderhouden. Toch kun je machinebreuk helaas niet altijd voorkomen.

Is een bowlingmachine beschadigd en valt deze uit? Dan heeft dit vervelende gevolgen voor je bowlingcentrum. Hierdoor raak je onder andere de inkomsten van de bowlingbanen die zo vaak worden gebruikt kwijt. Bij KHN Verzekeringen kun je daarom bedrijfsschade door machinebreuk (de gevolgen van) laten mee verzekeren op de bedrijfsschadeverzekering. 

Verzekeringen

inbraak en diefstal - bowlingbaan.jpg

Diefstal en inbraak

Je stopt hart en ziel in je bowlingcentrum, omdat je er plezier in hebt om het je klanten naar hun zin te maken. Helaas reageren criminelen anders op je gastvrijheid. Zij vinden jouw bedrijf een aantrekkelijk doelwit vanwege de mogelijke aanwezigheid van contant geld, drankvoorraden en kostbare apparatuur. 

Verzekeringen

Schade-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Schade melden

Contact-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Contact opnemen

MijnOmgeving-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Mijn omgeving

Scroll naar boven