Open menu

KHN Verzekeringen

Wij helpen je graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 78.

Op je horecagelegenheid heb je goede sloten en wellicht heb je ook een alarm, bewakingscamera’s of rolluiken. Bij jou komen inbrekers niet zo snel binnen en met een gerust hart laat je je spullen achter als je naar huis gaat. Maar hoe zit dat met je ónline horecagelegenheid? Weet je daar ook zo zeker dat inbrekers niet binnen komen? Want wat als zij met de gegevens van jouw klant aan de haal gaan?

In jouw horecaonderneming zijn de persoonlijke gegevens van jouw klanten heel belangrijk. Deze gegevens kunnen allemaal in de handen van cybercriminelen komen. Een cyberaanval kan leiden tot omzetverlies, bijvoorbeeld door uitval van jouw online reserveringsysteem of de administratie. Nogal vervelend als je niet meer weet wanneer een klant heeft gereserveerd. De cybercrimineel kan je vervolgens onder druk zetten om veel te betalen om jouw gegevens terug te krijgen. 

Niet alleen grote bedrijven, maar ook mkb-ondernemers worden het slachtoffer van cybercriminelen. We lopen iedere dag zowel particulier als zakelijk meer risico om het slachtoffer te worden van cybercriminaliteit. Creditcard- of klantgegevens zijn nou eenmaal interessant voor criminelen. Hierdoor neemt de kans op verlies en diefstal van privacygevoelige informatie en betaalkaartgegevens toe.

 

We begrijpen dat het erg belangrijk voor je is om jouw bedrijf te beschermen tegen digitale risico's. Ondanks voorzorgmaatregelen tegen cybercriminaliteit, bestaan er altijd risico's die je niet vooraf kan bestrijden. Dit kan je oplossen door een goede verzekering af te sluiten, die je beschermt tegen de digitale risico's. Normale verzekeringen houden meestal geen rekening met digitale risico's.

Verzekert de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verlies van data, diefstal van gegevens en cyberaanvallen.

Dekt de aansprakelijkheid van schade aan onder andere klanten, de eigen kosten van het bedrijf en gevolgschade.

- Een cyberverzekering wordt speciaal afgestemd op de digitale risico van jouw horecaonderneming.

- Mocht je gehackt worden dan kan een cyberverzekering je veel geld en tijd besparen.

 Eerste hulp bij een cyberhack: wij schakelen kosteloos een IT-specialist voor je in! 

 Unieke dekking: als je een boete krijgt, wordt deze boete voor 90% vergoed. 

 Reparatie, vervanging of herstel van jouw website, programma’s of data.

 Zorg ervoor dat jouw computer goed beveiligd is en dat je updates downloadt en installeert.

 Beveilig jouw systemen goed door twee-staps-verificatie toe te passen, dus bijvoorbeeld met wachtwoord én sms.

 Maak een plan hoe je gevoelige informatie goed kunt beveiligen zoals de persoonsgegevens van jouw klanten. 

 Bepaal welke medewerker wat mag binnen jouw netwerk en systemen, zoals een kassasysteem of boekingssysteem.

 Bekijk de toegevoegde waarde van een cyberverzekering.

Als lid van KHN ontvang je 10% korting op de cyberverzekering! De premie voor de cyberverzekering wordt berekend op basis van de netto omzet van jouw organisatie en de gewenste dekking. Een indicatie: bij een omzet van € 100.000 per jaar, kost de cyberverzekering rond de € 35,- per maand. Dat is een stuk goedkoper dan de gemiddelde kosten die een cyberaanval voor mkb’ers met zich meebrengt: die bedragen namelijk € 74.000,-. Wij berekenen graag wat een cyberverzekering voor je kost. Neem daarvoor contact met ons op.

Check de digitale risico's van jouw bedrijf!

Wil je weten hoe je jouw bedrijf goed kan verzekeren tegen de risico’s van cybercriminaliteit?  Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op. 

Aanhef

’’Een hacker kan vaak tijden onopgemerkt zijn gang gaan zonder dat je ook maar iets in de gaten hebt.’’

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 49 78 of stuur ze een e-mail.