Open menu

KHN Verzekeringen

Wij helpen je graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 78.

Arbeidsongeschiktheid (AOV)

Je staat er uiteraard niet iedere dag bij stil, maar iedereen loopt het risico arbeidsongeschikt te raken. Jaarlijks overkomt dit zelfs één op de tien ondernemers. Voor werknemers zijn regelingen getroffen om toch een bepaald inkomen te behouden, maar voor ondernemers is niets geregeld. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw inkomen als je arbeidsongeschikt raakt. Heb je daar maatregelen voor getroffen, zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Een AOV geeft je een financiële uitkering bij arbeidsongeschiktheid. Deze verzekering is geschikt voor ondernemers die lange arbeidsongeschiktheid niet kunnen bekostigen met eigen middelen (zoals een goedgevulde spaarrekening).

Maar liefst 98% van de ondenemers denkt dat "hen niets overkomt". En toch raakt 1 op de 10 voor langere tijd arbeidsongeschikt. Door ziekte of een ongeval gaat jouw inkomen tijdelijk flink omlaag, terwijl de kosten doorlopen. De meeste ondernemers zijn prima in staat om korte arbeidsongeschiktheid zelf op te vangen, maar een langere periode kan het bestaan van uw bedrijf in gevaar brengen. Met een AOV verzeker je je tegen de financiële risico's van arbeidsongeschiktheid.

KHN Verzekeringen weet als geen ander welke risico's ondernemers in de horecabranche lopen. Dagelijks spreken wij deze ondernemers en helpen wij hen met het verzekeren van hun risico's. Door deze ervaring kunnen wij je gedegen advies geven over of het verstandig is een AOV af te sluiten en zo ja, welke AOV het beste bij je past.

De kosten van een AOV zijn voor een deel afhankelijk van de keuzes die je maakt. Bijvoorbeeld wat je als verzekerd bedrag wilt opnemen of vanaf wanneer je wilt laten uitkeren. Deze verzekering is dus zeer complex en adviesgevoelig en het is belangrijk dat deze aansluit bij jouw persoonlijke situatie en wensen. Onze specialisten helpen je de juiste afweging te maken en stellen indien nodig een passende AOV voor je samen.

Heb je al een AOV afgesloten? Ook dan kan het zinvol zijn deze nogmaals goed tegen het licht te houden. Past de dekking nog bij jouw situatie of betaal je niet teveel?

Interesse in de AOV?

Overweeg je een AOV af te sluiten of wil je hier meer advies over? Of wil je jouw huidige AOV door laten lichten? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op. 

AanhefBen je lid van KHN? (Let op: KHN Verzekeringen is exclusief voor leden van KHN)Heeft u al een AOV?
Voordelen

Gedegen advies van specialisten uit de horecabranche.

Verzekerd van inkomen bij arbeidsongeschiktheid.

AOV-op-maat die aansluit bij jouw wensen en situatie.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 49 78 of stuur ze een e-mail.