Open menu

KHN Verzekeringen

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 78.

Pensioen voor u als ondernemer in de horeca

Voor uw medewerkers is het pensioen geregeld via het Pensioenfonds Horeca en Catering. Maar u als ondernemer zal zelf moeten zorgen voor een potje voor de oudedagsvoorziening. U krijgt wel een AOW maar dit is helaas lang niet voldoende om ervoor te zorgen dat u zorgeloos van uw welverdiende oude dag kunt genieten.  

Zelf zorgdragen voor uw pensioen

Als ondernemer in de horeca moet u dus zelf zorgdragen voor uw pensioen. Maar hoe gaat u daar invulling aan geven? Is uw bedrijfspand uw pensioen of spaart u reeds voor uw oude dag? En hoe zit het als u onverhoopt komt te overlijden? Deze vragen zijn best lastig om te beantwoorden omdat het vaak als complex wordt ervaren en veel tijd vergt om u erin te verdiepen.

       

Uniek concept

Daarom heeft KHN Verzekeringen speciaal voor de leden van KHN een uniek concept ontwikkeld in samenwerking met Aegon en Knab. Doel van dit concept is om u inzicht te geven in uw pensioensituatie en tijdig de juiste acties te ondernemen.

Wanneer u inzicht wilt krijgen in uw pensioensituatie dan kunt u kiezen uit de volgende twee opties:

  1. Knab Op Weg
    U kiest voor “Knab Op Weg” wanneer u snel en laagdrempelig inzicht wilt krijgen in uw pensioensituatie. Met Knab Op Weg regelt u alles online, u vult uw persoonlijke gegevens in het Financieel Plan van Knab in en deze worden telefonisch met u besproken.
     
  2. KHN Pensioenadvies
    U kiest voor “KHN Pensioenadvies” op een door u gewenste locatie. Een onafhankelijke KHN Pensioenadviseur maakt, nadat u uw pensioengegevens via e-mail heeft aangeleverd, een pensioenadviesrapport en licht dit in een persoonlijk gesprek toe. U weet na afloop hoe uw pensioensituatie is en welke acties u moet ondernemen. 

Wanneer u weet wat u wilt en geen behoefte meer heeft aan pensioenadvies dan kunt u direct een product afsluiten bij Aegon of Knab.


                  

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met de servicedesk via 020 - 30 31 680 of stuur ons een e-mail.

                             

Advies

Basis advies via 'Knab op Weg'

Onafhankelijk financieel advies

Producten

Aegon Doelbeleggen

Overlijdensrisicoverzekering

Bankieren bij Knab