Open menu

KHN Verzekeringen

Wij helpen je graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 78.

Pensioen voor jou als ondernemer in de horeca

Voor jouw medewerkers is het pensioen geregeld via het Pensioenfonds Horeca en Catering. Maar jij als ondernemer zal zelf moeten zorgen voor een potje voor de oudedagsvoorziening. Je krijgt wel een AOW maar dit is helaas lang niet voldoende om ervoor te zorgen dat je zorgeloos van jouw welverdiende oude dag kunt genieten.  

Zelf zorgdragen voor jouw pensioen

Als ondernemer in de horeca moet je dus zelf zorgdragen voor jouw pensioen. Maar hoe ga je daar invulling aan geven? Is jouw bedrijfspand jouw pensioen of spaar je reeds voor jouw oude dag? En hoe zit het als je onverhoopt komt te overlijden? Deze vragen zijn best lastig om te beantwoorden omdat het vaak als complex wordt ervaren en veel tijd vergt om je erin te verdiepen.

       

Uniek concept

Daarom heeft KHN Verzekeringen speciaal voor de leden van KHN een uniek concept ontwikkeld in samenwerking met Aegon en Knab. Doel van dit concept is om je inzicht te geven in jouw pensioensituatie en tijdig de juiste acties te ondernemen.

Wanneer je inzicht wilt krijgen in jouw pensioensituatie dan kan je kiezen uit de volgende twee opties:

  1. Knab Op Weg
    Je kiest voor “Knab Op Weg” wanneer je snel en laagdrempelig inzicht wilt krijgen in jouw pensioensituatie. Met Knab Op Weg regel je alles online, je vult jouw persoonlijke gegevens in het Financieel Plan van Knab in en deze worden telefonisch met je besproken.
     
  2. KHN Pensioenadvies
    Je kiest voor “KHN Pensioenadvies” op een door jou gewenste locatie. Een onafhankelijke KHN Pensioenadviseur maakt, nadat je jouw pensioengegevens via e-mail hebt aangeleverd, een pensioenadviesrapport en licht dit in een persoonlijk gesprek toe. Je weet na afloop hoe jouw pensioensituatie is en welke acties je moet ondernemen. 

Wanneer je weet wat je wil en geen behoefte meer heeft aan pensioenadvies dan kan je direct een product afsluiten bij Aegon of Knab.


                  

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met de servicedesk via 020 - 30 31 680 of stuur ons een e-mail.

                             

Advies

Basis advies via 'Knab op Weg'

Onafhankelijk financieel advies

Producten

Aegon Doelbeleggen

Overlijdensrisicoverzekering

Bankieren bij Knab