Over ons - KHN Verzekeringen

Onze adviseurs kennen de horeca en hebben jarenlange ervaring in het adviseren van horecaondernemers. Zij zijn op de hoogte van wat er in de horeca speelt en wat de bijbehorende risico’s zijn. Wij werken samen met diverse bekende Nederlandse verzekeraars en sluiten mantelovereenkomsten waar alle KHN-leden gebruik van kunnen maken.

Maatwerk: ieder horecabedrijf is uniek!

Onze adviseurs bekijken welk risico je het beste kan verzekeren bij welke verzekeraar en nemen hierin de voorwaarden, dekkingen en kosten mee in hun overweging. Hierdoor verzeker je elk risico eventueel apart bij de verzekeraar die deze het beste kan verzekeren. Zo krijg je een uniek pakket met daarin de beste verzekeringen specifiek voor je horecabedrijf.

Lees meer over onze werkwijze? ››

Onafhankelijk advies en meer

We kijken niet alleen naar de verzekeringen, maar geven je allerlei andere handige tips en adviezen waar je op moet letten. Denk hierbij aan het controleren van je huurcontract op wie verantwoordelijk is bij schade, veiligheidseisen of de keuring van (elektrische) installaties. Hierdoor weet je dat er bij schade wordt uitgekeerd door de verzekeraar. Wel zo prettig, dan heb je achteraf geen verrassingen en weet je dat je juist verzekerd bent. We geven je uiteraard alleen advies, je bepaalt zelf wat je wel en niet wilt verzekeren.

Bemiddelaar-icon-KHN-verzekeringen.svg

Onafhankelijke bemiddelaar


Als horecaondernemer kun je niet bij alle verzekeraars een aparte offerte aanvragen. KHN Verzekeringen is niet gebonden aan een verzekeraar en kan hierdoor de beste verzekeringen selecteren voor de horeca.

Verdiepen-icon-KHN-verzekeringen.svg

Verdiepen

Onze adviseurs spreken dagelijks horecaondernemers en analyseren continu de ontwikkelingen in de horeca waardoor we de bedrijfsrisico’s van horecaondernemers goed in kaart kunnen brengen.

Selectieprocedure-icon-KHN-verzekeringen.svg

Selectieprocedure

Wij maken regelmatig een nieuwe selectie onder bekende verzekeraars die naar ons oordeel een goede prijs / prestatieverhouding hebben. Daarbij letten we op kwaliteit, polisvoorwaarden, premies en een goede schadeafhandeling.

Exclusieve-dekkingen-icon-KHN-verzekeringen.svg

Exclusieve dekkingen

We hebben een groot netwerk, veel horeca bedrijven verzekerd en jaren ervaring in de horeca. Hierdoor kunnen we bij bekende verzekeraars gunstige voorwaarden en unieke dekkingen voor horecaondernemers realiseren.

Unieke-samenstelling-icon-KHN-verzekeringen.svg

Unieke samenstelling

We hebben een eigen volmachtbedrijf en kunnen bepaalde risico’s binnen dezelfde verzekering bij verschillende verzekeraars onderbrengen. Je krijgt dan een unieke verzekering met de beste voorwaarden en dekkingen.

Onze samenwerkingen

Door onze jarenlange samenwerking met verzekeraars en KHN hebben we een sterke positie kunnen realiseren op de verzekeringsmarkt. Hierdoor kunnen we unieke dekkingen realiseren voor horecaondernemers! Daarnaast volgen we de ontwikkelingen in de horeca op de voet en spelen we hier ook op in, zodat de verzekeringen die we inkopen goed aansluiten bij de risico's van horecabedrijven.

"Door speciale dekkingen voor horecaondernemers weten onze leden zeker dat ze een passende verzekering hebben."      - Dirk Beljaarts, Koninklijke Horeca Nederland

Scroll naar boven