Open menu

KHN Verzekeringen

Wij helpen je graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 78.

Wij vinden het belangrijk jou te helpen bij het onder controle houden van het verzuim in jouw onderneming. Daarom introduceren wij per 1 januari 2021 onze nieuwe, kosteloze dienstverlening: de Verzuimregisseur. De Verzuimregisseur helpt je om meer grip te krijgen op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim.

Hoe helpt de Verzuimregisseur mij?
De Verzuimregisseur biedt je onder andere:

  • Kennis
    middels periodieke trainingen, bijeenkomsten en webinars over relevante thema's, zoals het goed opstellen van een plan van aanpak of het belang van een eerstejaarsevaluatie. Indien nodig: gerichte trainingen, casemanager op locatie of een aanpak op maat. Ook denkt de Verzuimregisseur, naast jouw arbodienstverlener, mee over de aanpak bij de verzuimende medewerker.
  • Inzicht
    in jouw verzuimdata, in welke subsidies je kunt gebruiken die jouw kosten verlagen en inzicht in de ontwikkeling van de verzuimcijfers van jouw concullega's.
  • Gemak
    één loket voor al jouw vragen rondom verzuim, interventieverzoeken en jouw verzuimmeldingen (wij zorgen automatisch dat alle betrokken partijen worden geïnformeerd), wat leidt tot snellere schadebetalingen. 


Moet ik voor de Verzuimregisseur betalen?
Omdat wij het belangrijk vinden je als relatie van KHN Verzekeringen te ontzorgen, nemen wij de kosten voor onze rekening. Je betaalt dus niets extra's en ontvangt de dienstverlening van onze Verzuimregisseur helemaal gratis vanaf 1 januari 2021.

Hoe maak ik gebruik van de Verzuimregisseur?
De Verzuimregisseur (bestaande uit een team experts die zijn gespecialiseerd in schadelastbeheersing) neemt contact met je op zodra één van jouw medewerkers minimaal twee weken ziek is. Samen met jou worden de mogelijkheden en de te nemen stappen besproken.

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog een vraag voor de Verzuimregisseur? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel 010 - 288 46 18. Wij helpen je graag!

Aanhef