Open menu

KHN Verzekeringen

Wij helpen je graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 78.

Nieuw: de verzuim-ontzorg-oplossing voor mkb'ers in de horeca

Veel horecaondernemers ervaren het als zwaar en oneerlijk, dat ze rondom zieke medewerkers dezelfde verplichtingen en kosten hebben als grote werkgevers. Mkb'ers in de horeca hebben geen aparte HR-afdeling, minder re-integratiemogelijkheden, loondoorbetalingskosten wegen zwaarder en minder ervaring bij het begeleiden van langdurige zieke medewerkers.

Binnen de horecabranche is er daarom veel vraag naar een verzuim-ontzorg-oplossing speciaal voor horecaondernemers.KHN en KHN Verzekeringen hebben daarom een verzuim-ontzorg-oplossing ontwikkeld speciaal voor horecaondernemers.Het doel is om kleine(re) werkgevers maximaal te ontzorgen bij het re-integratieproces en het eigen verzuim van het horecabedrijf minder zwaar te laten meetellen in de premie. '

Jouw KHN-voordeel!

Speciaal afgestemd op de horeca
Exclusieve korting voor KHN-leden
Overstappen? Wij regelen het!

Voordelen van de verzuim-ontzorg-oplossing voor horecaondernemers

  • All-in service: geen extra facturen én ontzorgdiensten rondom re-integratie zijn inbegrepen.
  • Interventiekosten (op advies van de arbodienst) zoals een arbeidsdeskundig onderzoek (€ 1.150,-), tweede spoor (tussen de € 2.000,- en € 5000,-) of coachingstraject worden volledig vergoed.
  • Beperkt premierisico: heb je in een jaar veel verzuim waarbij normaal gesproken de premie flink verhoogd zou worden? Bij deze variant is dit maximaal 25%. 
  • Poortwachtergarantie: als je de adviezen van de bedrijfsarts en verzekeraar opvolgt, dan vergoedt de verzekeraar een eventuele loonsanctie.
  • De verzuimregisseur: er is vanuit ondernemers in de horeca veel vraag naar een dienst, die de toenemende schadelast rondom verzuim kan beperken en waarbij je ondersteuning bij verzuim krijgt. Deze dienst is speciaal ontwikkeld om meer grip te krijgen op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim.

Heb je vragen?

Bel 010 - 288 49 78 of stuur onze verzuimspecialisten een e-mail. Zij helpen je graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in, dan nemen onze specialisten contact met je op.


Aantal wachtdagen