Open menu

KHN Verzekeringen

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 78.

Het KHN Verzuimpakket

Alles rondom ziekteverzuim in één keer goed geregeld!

De belangrijkste oorzaken bij ziekteverzuim in de horecabranche zijn lichamelijke klachten en onregelmatige werktijden. Uw werkeners maken lange diensten waarbij ze voornamelijk staan en veel tillen. Denk hierbij aan overbelasting van de rug, armen en schouders van uw medewerkers. Als uw medewerker ziek wordt komt er voor u als ondernemer ook veel bij kijken, zoals vervanging regelen, het loon doorbetalen en de re-integratie van uw zieke medewerker.

KHN Verzuimpakket: alle ingredienten voor een goede verzuimaanpak
Speciaal voor horecaondernemers is het KHN Verzuimpakket samengesteld. Het pakket bestaat uit de verzuimverzekering en de arbodienst.

  • Het loon van uw zieke medewerker wordt maximaal 2 jaar automatisch aan u doorbetaald
  • Voordelige arbodienst: in de horeca werken vaak oproepkrachten en daarom wordt er geen tarief per medewerker gerekend, maar een vast percentage over de loonsom!
  • Uw zieke medewerkers zo snel mogelijk en met plezier weer terug in uw bedrijf
  • Overstappen? Wij regelen alles met uw huidige verzekeraar en/of arbodienst

Arbodienst
U ontvangt ondersteuning en begeleiding rondom het gehele proces van ziekteverzuim van uw zieke medewerkers. U krijgt deskundige hulp bij de re-integratie van uw zieke medewerkers, zodat u medewerkers weer snel kunnen terugkeren op de werkvloer. 

✓ Speciaal voor KHN-leden: in de horeca werken vaak oproepkrachten en daarom wordt er geen tarief per medewerker gerekend, maar een vast percentage over de loonsom!

Ziekteverzuimverzekering 
Als werkgever bent u wettelijk verplicht om het loon van uw zieke medewerker twee jaar door te betalen. Met de KHN ziekteverzuimverzekering, betaalt de verzekeraar deze loonkosten gedurende twee jaar aan u door.

Arbodienst

Wanneer u de voordelige KHN ziekteverzuimverzekering afsluit:

  • betaalt u een vast percentage van maximaal 0,6% over de loonsom per medewerker per jaar (excl. btw) voor de arbodienst;
  • worden de schades automatisch maandelijks uitgekeerd. 

Voordelig: in de horeca werken vaak oproepkrachten en daarom wordt er geen tarief per medewerker gerekend, maar een vast percentage over de loonsom! Dit scheelt u als horecaondernemer vaak veel geld. Voorbeeld: u heeft 16 medewerkers in dienst en een totale loonsom van 200.000,-. Dan betaalt u voor de KHN arbodienst maximaal € 1.200,- per jaar (excl. btw). Elders zou u ongeveer € 2.800 per jaar (excl. btw) betalen.

Ziekteverzuimverzekering

De premie van de ziekteverzuimverzekering wordt bepaald door het ziekteverzuim van uw bedrijf van de afgelopen 3 jaar. Daarnaast is de premie die u betaalt afhankelijk van uw eigen keuzes. 

U bepaalt zelf:

  • Het aantal ziektejaren dat u verzekert.
  • Het verzekerde bedrag.
  • Het aantal wachtdagen: uw eigen risico, variërend van 10 tot 130 wachtdagen.
  • U kunt ervoor kiezen om werkgeverslasten mee te verzekeren. 

Voordelen KHN Verzuimpakket

Schades worden maandelijks uitgekeerd.
Gespecialiseerd in het verzuim van KHN-leden. 
Overstappen? Wij regelen het!