Open menu

KHN Verzekeringen

Wij helpen je graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 78.

Webinar vaccinatie, privacy en gezondheid

De pandemie heeft een enorme impact op jouw horecabedrijf en personeel. Met de eerste coronavaccins en het vaccinatieprogramma van de overheid lijkt er licht te komen aan het einde van de coronatunnel. Maar deze ontwikkelingen brengen ook extra uitdagingen, onzekerheden en vragen met zich mee:

  • Wat is jouw rol als werkgever bij het informeren van je medewerkers over de coronavaccins? En welke onzekerheden over de vaccins kun je bij hen wegnemen?
  • Mag je als werkgever jouw medewerkers verplichten zich te laten vaccineren of hiernaar vragen? En wat zijn jouw rechten en plichten als een medewerker zich weigert te vaccineren en vervolgens ziek wordt?
  • Hoe kun je, in een tijd van toenemend ziekteverzuim en werkstress, een gezonde leefstijl stimuleren onder jouw medewerkers? En wat kun je als werkgever concreet doen om hen gezond, vitaal en duurzaam inzetbaar te houden.
Wat kun je verwachten?

Tijdens dit webinar gaat Jan Dirk Stouten in gesprek met 3 specialisten:

  • Jeroen van Kampen (Klinisch Viroloog Erasmus MC) geeft uitleg over de werking, beoordeling en ontwikkeling van de coronavaccins. 
  • Tjeerd den Oudsten (Specialist Schadelastbeheersing) vertelt over de privacyregels én mogelijkheden voor jou als werkgever rond de vaccinatie van jouw medewerkers.
  • Brenda van Dijk (Consultant Duurzame Inzetbaarheid) geeft je concrete handvatten ter bevordering van de gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers.

Kun je er niet bij zijn op 10 maart?

We begrijpen het, als je het op dit tijdstip druk hebt in je horecabedrijf. Daarom kun je je ook inschrijven voor de terugkijklink of de podcast. Deze ontvang je enkele dagen na het live webinar, zodat je deze kunt terugkijken of terugluisteren wanneer het jou uitkomt.