Zekerheidspakket Hotel 

Binnen de hotelbranche heb je te maken met enkele zeer specifieke risico’s. Veelal omdat er in een hotel meerdere faciliteiten en diensten worden aangeboden. Om de risico’s in een hotel goed te kunnen ondervangen biedt KHN Verzekeringen een KHN Zekerheidspakket Hotel aan die specifiek voor de hotelbranche is ontwikkeld.

Jouw voordeel bij KHN Verzekeringen
Daarnaast zijn er in het KHN Zekerheidspakket Hotel ook specifieke onderdelen verzekerd zoals:
legionella-khn-verzekeringen Bedrijfsschade door legionella
beveiliging-khn-verzekeringen Eigendommen van hotelgasten: dekking voor kluisjes in hotelkamers
valetparking-khn-verzekeringen Valet parking voor voertuigen van hotelgasten

Stel zelf samen ››

Verzekeringspakket voor hotels

KHN Verzekeringen heeft de risico´s van de hotelbranche uitgelicht bij gerenommeerde verzekeraars en in samenwerking met deze verzekeraars is er een hotelpakket ontwikkeld waarin de specifieke risico´s van hotels verzekerd kunnen worden tegen een scherpe premie, gunstige voorwaarden en met unieke dekkingen.

 

Stel zelf je hotelpakket samen:hotel receptie

We hebben in dit hotelpakket zes verzekeringen geselecteerd waar je uit kunt kiezen. Je kunt kiezen uit de volgende verzekeringen:

 


Bekijk de verzekeringen in één overzicht ››

 

Aanvullende dekkingen

Binnen het KHN Zekerheidspakket Hotel hebben we enkele kosteloze dekkingen weten te realiseren:

Aansprakelijkheidsverzekering

  • Eigendommen van hotelgasten: dekking voor kluisjes in hotelkamers.
  • Valet parking voor voertuigen van hotelgasten.

Bedrijfsschadeverzekering

  • Bedrijfsschade door legionella.

Onze relaties

De afgelopen jaren hebben wij al veel hotels mogen verzekeren van diverse ketens, boutique hotels tot B&B's.  Uiteraard heeft ieder hotel andere risico's door onder andere het pand, de omvang of de nabije omgeving. Onderstaande relaties hebben zelf hun eigen pakket naar wens samengesteld met behulp van onze adviseurs.

               KHN Hotel logo's nieuwe website

 

aansprakelijkheid-khn-verzekeringen.svg

Aansprakelijkheidsverzekering

Een gast met voedselvergiftiging, bagage die beschadigd raakt of een legionella-uitbraak? Dan kun je aansprakelijk worden gesteld door een gast of leverancier. Bij blijvend letsel kunnen deze bedragen hoog oplopen.

geld-khn-verzekeringen.svg

Eigendommen van gasten in hotelkluisjes

Een hotelhouder is aansprakelijk voor beschadiging of verlies van de eigendommen van hotelgasten. Als er verlies of diefstal plaats vind in een afgesloten kluis en er sporen van braak zijn. Dan wordt deze aansprakelijkheid vergoedt tot € 2500,- per gast en geldt er een eigen risico van € 125,- per gast.

valetparking-khn-verzekeringen.svg

Valet parking

Als er schade ontstaat tijdens het verplaatsen van een voertuig op het bedrijfsterrein of in de direct omgeving. Dan is deze schade alleen gedekt gedurende de tijd dat het voertuig aan de parkeerdienst van het hotel is toevertrouwd en als de schade niet is verzekerd door een WA WA Autoverzekering. Hierbij geldt er een eigen risico van € 500,- per aanspraak.

bedrijfsschade-khn-verzekeringen.svg

Bedrijfsschadeverzekering

Vlam in de pan of een gesprongen leiding? Het hotelpand kan hierdoor afbranden of volledig onder water komen te staan. Dan heb je geen omzet, kun je geen gasten in het hotel ontvangen en lopen alle vaste lasten helaas gewoon door. 

legionella-khn-verzekeringen.svg

Bedrijfsschade door legionella

Het verlies van brutowinst als gevolg van de gehele of gedeeltelijke sluiting van het hotel vanwege een legionellabesmetting wordt door de verzekeraar vergoed tot een maximaal bedrag van € 50.000.- per gebeurtenis. 

huurdersbelang-gebouw-khn-verzekeringen.svg

Huurdersbelang- / opstalverzekering

In een hotel kan er op meerdere plekken schade ontstaan. Denk hierbij aan kortsluiting in de lift, een brand in de keuken of waterschade door een lekkende koelcel. De kosten van de herstel­werkzaamheden in het hotel kunnen hoog oplopen. 

Inventaris-khn-verzekeringen.svg

Goederen-en inventarisverzekering

Naast schade aan het hotelpand, kan er ook schade ontstaan door een flinke brand, lekkage of inbraak. Hierdoor kunnen de goederen en inventaris, interieur van de hotelkamers of elektrische apparaten in de keuken beschadigd raken.

rechtsbijstand-khn-verzekeringen.svg

Rechtsbijstandsverzekering

Een vergunning aanvragen bij de gemeente, een ontevreden gast of een verkeerde levering ontvangen van een leverancier? In zulke situaties kan er een vervelend conflict ontstaan waardoor je juridische stappen moet ondernemen. 

glas-khn-verzekeringen.svg

Glasverzekering

In een hotel zijn veel ramen en deuren van glas aanwezig. Als iemand een steen door een van de ruiten van het hotel gooit of als een gast door een glazen deur valt, is het prettig als het gebroken glas snel vervangen kan worden. 

Schade-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Schade melden

Contact-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Contact opnemen

MijnOmgeving-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Mijn omgeving

Scroll naar boven