Aansprakelijkheid in je bowlingcentrum

Oei, één van je serveersters struikelt over een verdwaalde bowlingbal, komt pijnlijk ten val en raakt gewond. Net als een klant, die snijwonden oploopt door vallend glas.

Als een medewerker of een klant van je bowlingcentrum jou aansprakelijk stelt en een schadeclaim indient, dan komt je aansprakelijkheids- of ongevallenverzekering goed van pas. Lees meer ››

Aansprakelijkheid

In horecabedrijven komen relatief veel arbeidsongevallen voor. Een kok die in de keuken even niet goed oplet, heeft zo een snijwond. Net als de barmedewerker die zich bezeert aan een kapot glas of een ober die bij het rondbrengen van de drankjes struikelt. Ook gasten van je bowlingcentrum kunnen gewond raken doordat ze uitglijden op de bowlingbaan of als ze de zware bowlingbal op hun voeten laten vallen.

Als eigenaar van het bowlingcentrum ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van zowel je gasten als het personeel. Zij kunnen jou aansprakelijk stellen en een schadeclaim indienen voor de gevolgen van hun ongelukje.

Ongevallen 

Met allerlei maatregelen probeer je de kans op een ongeluk te verkleinen, met de juiste verzekeringen voorkom je grote financiële gevolgen. Stel dat je medewerker een ongeluk krijgt tijdens werktijd. Dan kan je medewerker je hiervoor aansprakelijk stellen. Met de juiste verzekeringen hoef je je geen zorgen te maken over de kosten en biedt je ook nog een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde aan je personeel aan. 

Verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering bowlingbaan.jpg
Schade-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Schade melden

Contact-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Contact opnemen

MijnOmgeving-footer-icon-KHN-verzekeringen.svg

Mijn omgeving

Scroll naar boven